Avatar

Eigen recept van... Annelini D'Angelo

Kruidige aardappelpuree met bosui

Anders, Bijgerecht, 4 personen, Bereidingstijd 30 minuten, Hollands

Laatst aangepast: 19 nov. 2017, 10:46 | 9 keer bewaard

Ingrediënten

  • aardappelen

Bereiden

1 kilo aardappels (zeer kruimig)

zout

3 bosuitjes

2 takjes basilicum (zakje à 15 gram)

1/2 pakje verse roomkaas met kruiden (à 125 gram)

ca. 1 1/2 dl melk

peper

Aardappels schillen, wassen en in stukken snijden. In pan met weinig water en zout aardappels afgedekt in ca. 20 minuten gaar koken. Intussen bosuitjes schoonmaken en in dunne ringetjes snijden. In kopje basilicum fijnknippen. Aardappels afgieten. Met pureestamper aardappels fijnstampen. Roomkaas erdoor roeren. Al roerend zoveel melk toevoegen tot puree smeuïg is. Bosui en basilicum erdoor scheppen. Puree op zacht vur al roerend nog ca. 2 minuten goed doorwarmen. Op smaak brengen met zout en peper.

Bronvermelding

Bron onbekend

Wat is dit?

Mijn Bewaarde recepten

Alle favoriete AH recepten op Appie

Wat is een Kookschrift?

Begin een Kookschrift

SitemapAlgemene voorwaardenPrivacy en Cookiebeleid Gewoon bij Albert Heijn.