Avatar

Eigen recept van... Ria Olivier

'Salades, Tomaat met grijze garnalen, van Marc en Marie-Claire' (Belgisch)

Anders, Voorgerecht, 4 personen, Wereldkeuken

Laatst aangepast: 29 mrt. 2016, 22:26 | 2 keer bewaard

Ingrediënten

  • 150 g grijze Noordzeegarnalen en .....

Bereiden

50 g notensla

4 tomaten

150 g grijze Noordzeegarnalen

2 eetl gesnipperde bieslook

1 eetl witte azijn

1 tl dijonmosterd

zout en peper

3 eetl (zonnebloem) olie

-

Meng voor de vinaigrette azijn, mosterd, zout en peper. Voeg er de olie bij en roer stevig tot een smeuïge vinaigrette. Meng er 1 eetl bieslook door. Verdeel de notensla over de borden of de coupes.

-

Snijd 4 tomaten in plakjes van ongeveer 1 centimeter dik. Kruid ze met wat zout en peper. Bedek de sla met de schijfjes tomaat. Verdeel de garnalen over de schijfjes tomaat en giet er wat vinaigrette over. Garneer met 1 eetl gesnipperde bieslook.

-

Tip:

Serveer met friet of knapperig stokbrood.

Bronvermelding

Marie-Claire

Wat is dit?

Mijn Bewaarde recepten

Alle favoriete AH recepten op Appie

Wat is een Kookschrift?

Begin een Kookschrift

SitemapAlgemene voorwaardenPrivacy en Cookiebeleid Gewoon bij Albert Heijn.