Avatar

Eigen recept van... Ria Olivier

'Fettuccine met oesters, garnalen en pasta', van Paolo (Napels)

Anders, Voorgerecht, 4 personen, Voorbereidingstijd 10 minuten, Bereidingstijd 15 minuten, Italiaans

Laatst aangepast: 09 mrt. 2019, 20:57 | 2 keer bewaard

Ingrediënten

  • 12 oesters en .......

Bereiden

250 g verse fettuccine (zonder eieren)

12 oesters

12 verse gepelde grote garnalen

rucola olijfolie extra vergine

1 teentje knoflook

zout en peper

-

Open de oesters en haal ze uit de schelpen. Snijd het vruchtvlees van de oesters en de garnalen heel fijn. Bak dit in de olie met de knoflook en de rucola en voeg er op het laatst de versgemalen peper en zout toe.

Kook de pasta beetgaar en meng de fettuccine met de saus.

Bereid individuele porties en werk af met de schelpen en wat verse rucola.

-

Aanbevolen wijn : Fiano Feudi di San Gregorio

van Paolo Gramaglia - Ristorante President (Napels)

Bronvermelding

Paolo

Wat is dit?

Mijn Bewaarde recepten

Alle favoriete AH recepten op Appie

Wat is een Kookschrift?

Begin een Kookschrift

SitemapAlgemene voorwaardenPrivacy en Cookiebeleid Gewoon bij Albert Heijn.