Avatar

Eigen recept van... Joke Kanis

Kip-kerrie schotel

Rijst, Hoofdgerecht, 4 personen, Indiaas

Laatst aangepast: 01 jul. 2005, 15:07 | 7 keer bewaard

Ingrediënten

  • 4 teentjes knoflook
  • 1 ui
  • 50 gr boter of olie
  • 1 blikje kokosmelk (400 gr)
  • 1 eetlepel kerriepoeder
  • 1 eetlepel chilipoeder
  • champignons en worteltjes
  • 4 kipfilets
  • zout en peper
  • 1/2 rode paprika
  • 1/2 groene paprika

Bereiden

Pel de knoflookteentjes en pers deze uit. Maak de ui schoon en snipper deze. Snij de paprika in stukjes, de champignons en worteltjes in plakjes, de kipfilet in stukjes.

Bak de knoflook in de olie of de boter tot het goudbruin is. Voeg de ui toe en fruit deze tot hij zacht en glazig is. Doe er de kokosmelk, de kerriepoeder en chilipoeder bij. Meng alles goed door elkaar.Voeg de in plakjes gesneden worteltjes en champignons aan toe. Doe er de in stukjes gesneden kipfilet bij en breng op smaak met zout en peper. Laat ca. 20 min. doorwarmen en roer er vlak voor het opdienen de stukjes paprika door.

Bronvermelding

Bron onbekend

Wat is dit?

Mijn Bewaarde recepten

Alle favoriete AH recepten op Appie

Wat is een Kookschrift?

Begin een Kookschrift

SitemapAlgemene voorwaardenPrivacy en Cookiebeleid Gewoon bij Albert Heijn.