Avatar

Eigen recept van... Ria Olivier

'Pasta, met Garnalen in Kerrieroom', van Angeline

Pasta, Hoofdgerecht, 4 personen, Hollands

Laatst aangepast: 11 mrt. 2016, 22:48 | 5 keer bewaard

Ingrediënten

  • 350 g gepelde garnalen en .....

Bereiden

25 g boter

1 sjalot

1 eetl milde kerrie

4 eetl witte wijn

3 dl slagroom

350 g gepelde garnalen

zout en zwarte peper

facultatief: 3 à 4 eetl gehakte verse munt

schaafkrullen Parmezaanse kaas

pasta voor 4 personen

-

Smelt de boter, voeg de gesnipperde sjalot toe, even fruiten, kerrie erdoor, één minuut bakken.

Giet de wijn erbij en kook tot de helft van de vloeistof is ingekookt.

Slagroom erdoor, 3 minuten zachtjes koken tot de saus wat dikker is.

Schep de garnalen erdoor, goed warm laten worden, zout en peper naar smaak toevoegen.

-

In die tussentijd heb je de pasta gekookt.

-

Serveer de saus over de pasta en bestrooi met de krullen Parmezaanse kaas en de munt.

Bronvermelding

Angeline

Wat is dit?

Mijn Bewaarde recepten

Alle favoriete AH recepten op Appie

Wat is een Kookschrift?

Begin een Kookschrift

SitemapAlgemene voorwaardenPrivacy en Cookiebeleid Gewoon bij Albert Heijn.