Avatar

Eigen recept van... Nelleke Hagens

Pasta met runderreepjes en MonChou

Roerbakken, Hoofdgerecht, 2 personen, Bereidingstijd 15 minuten, Anders

Laatst aangepast: 16 jul. 2005, 09:56 | 4 keer bewaard

Ingrediënten

  • 200 gram runderreepjes (naturel)
  • 250 gram Italiaanse roerbakgroenten
  • 1 eetlepel gembersiroop
  • 75 gram cashewnoten
  • 3 eetlepels (olijf)olie
  • zout, peper
  • 100 gram MonChou
  • 150 gram pasta naar keuze

Materialen

  • Plank, mes, vergiet, wok

Bereiden

Kook de pasta volgens de gebruiksaanwijzing. Laat uitlekken in een vergiet.

Verhit 2 eetl. olie in de wok. Bestrooi de reepjes met zout en peper en roerbak ze ca. 3 min. Neem de reepjes uit de pan, en schenk nog wat olie in de wok. Roerbak de groenten. Voeg na een paar min. de gembersiroop toe. Roerbak tot gewenste gaarheid.Doe nu de runderreepjes terug in de wok en voeg de gehakte noten en (in blokjes gesneden) MonChou toe. Blijf roeren tot de MonChou is gesmolten. Maak naar smaak af met peper en zout.Roer de uitgelekt pasta er door en verdeel over twee borden.

Bronvermelding

Bron onbekend

Wat is dit?

Mijn Bewaarde recepten

Alle favoriete AH recepten op Appie

Wat is een Kookschrift?

Begin een Kookschrift

SitemapAlgemene voorwaardenPrivacy en Cookiebeleid Gewoon bij Albert Heijn.