Avatar

Eigen recept van... Ria Olivier

'Kabeljauw met Kreeftensaus', van Angeline

Anders, Hoofdgerecht, 4 personen, Hollands

Laatst aangepast: 13 apr. 2017, 11:13 | 5 keer bewaard

Ingrediënten

  • 4 moten kabeljauw en ......

Bereiden

4 moten kabeljauw

1 blik kreeftensoep

1/8 l zure room

150 g garnalen

-

Ovenschotel invetten en kabeljauw erin leggen.

Soep (onverdund) mengen met de zure room.

Oven voorverwamen op 180°, de vis gaat ongeveer 10 à 15 minuten in de oven, de laatste minuutjes de garnalen toevoegen.

Bronvermelding

Angeline

Wat is dit?

Mijn Bewaarde recepten

Alle favoriete AH recepten op Appie

Wat is een Kookschrift?

Begin een Kookschrift

SitemapAlgemene voorwaardenPrivacy en Cookiebeleid Gewoon bij Albert Heijn.