Kipfilet Schotel

Roerbakken, Hoofdgerecht, 4 personen, Anders

Laatst aangepast: 19 nov. 2004, 17:22 | 7 keer bewaard

Ingrediënten

  • 1 kilo kipfilet
  • 1 courgette
  • 1 teentje knoflook
  • 10 gram sperziebonen
  • 1/2 rookworst
  • 2 goudreinette's
  • 1 eetl. oregano
  • 1 eetl chilipoeder
  • kipkruiden
  • 1 pot zoetzure saus

Bereiden

Snij de kipfilet in blokjes en bak hem in wat olijfolie gaar.

Strooi de kruiden over de kip en laat het even intrekken voor je gaat bakken.

Snij de courgette en de knoflook klein.

Kook de boontjes even tot ze beetgaar zijn.

Bak alle groente en de knoflook tot het beetgaar is.

Snij ondertussen de rookworst klein.

De appels schillen en in blokjes snijden.

Doe de groente bij de kip en laat ca 10 Min op een laag vuur staan.

Doe kort voor het opdienen de rookworst en de stukjes appel door het kipmengsel.

Serveer met gekookte aardappeltjes of rijst.

Maak er een zoetzure saus bij voor de garnering.

Serveer er een frisse salade en komkommer bij.

Bronvermelding

Bron onbekend

Wat is dit?

Mijn Bewaarde recepten

Alle favoriete AH recepten op Appie

Wat is een Kookschrift?

Begin een Kookschrift

SitemapAlgemene voorwaardenPrivacy en Cookiebeleid Gewoon bij Albert Heijn.