Overblijfeten: pannenkoekrolletjes

Anders, Lunch, 4 personen, Voorbereidingstijd 20 minuten, Wachttijd 510 minuten, Bereidingstijd 5 minuten, Hollands

Laatst aangepast: 27 jul. 2005, 14:31 | 2 keer bewaard

Ingrediënten

  • 200 g volkoren bloem
  • 1 ei
  • 3 dl melk
  • 1 snufje zout
  • 15 g margarine, gesmolten/vloeibaar
  • 2 el crème fraiche
  • 2 el honing
  • 2 el walnoten
  • 3 el rozijnen

Bereiden

Avond ervoor bereiden!

Meng in een kom de bloem met het ei en roer er met de melk en het zout een zo glad mogelijk beslag van. Giet het beslag door een zeef om de laatste klontjes te verwijderen. Roer de margarine door het beslag en bak er in een droge pan met anti-aanbaklaag 4 mooie pannenkoekjes van. Roer de crème fraiche los met de honing. Hak de walnoten grof en roer deze er samen met de rozijnen door. Besmeer de pannenkoeken met het mengsel, rol ze op en verpak ze in plastic folie.

Laat ze 's nachts in de koelkast afkoelen en een beetje stijf worden.

Snijd de rolletjes 's morgens in vieren en geef ze mee in een broodtrommel, stevig bakje of weer in folie gewikkeld.

Bronvermelding

Bron onbekend

Wat is dit?

Mijn Bewaarde recepten

Alle favoriete AH recepten op Appie

Wat is een Kookschrift?

Begin een Kookschrift

SitemapAlgemene voorwaardenPrivacy en Cookiebeleid Gewoon bij Albert Heijn.