Avatar

Eigen recept van... Ria Olivier

'Beschuitbollen gevuld met rabarbermoes', verz. door Hennie

Anders, Nagerecht, 4 personen, Voorbereidingstijd 15 minuten, Wachttijd 20 minuten, Bereidingstijd 35 minuten, Hollands

Laatst aangepast: 08 mrt. 2019, 11:26 | 1 keer bewaard

Ingrediënten

  • 500 g rabarber en ......

Bereiden

4 beschuitbollen of broodjes

zachte boter om te bestrijken

500 g rabarber

1 ei

75 à 100 g suiker (of zoetstof)

1 eetl suiker met 1 flinke mespunt kaneel

-

Snijd de kapjes van de beschuitbollen of broodjes en haal het broodkruim eruit. Bestrijk ze, ook de kapjes, met de boter.

Kook de rabarber in ongeveer 10 à 15 minuten tot moes.

Klop het ei los, roer er een beetje hete rabarber door en roer dat dan door de rabarber. Voeg ook de suiker toe.

-

Vul de broodjes met de rabarbermoes, leg het kapje er weer op.

-

Bestrooi de bovenkant met het suikerkaneelmengsel. Laat de broodjes warm en knapperig worden in de oven (175°).

Bronvermelding

Hennie

Wat is dit?

Mijn Bewaarde recepten

Alle favoriete AH recepten op Appie

Wat is een Kookschrift?

Begin een Kookschrift

SitemapAlgemene voorwaardenPrivacy en Cookiebeleid Gewoon bij Albert Heijn.