Avatar

Eigen recept van... Ria Olivier

'Lunch op z'n Belgisch, Brussels lof met cognac', van Yvette

Anders, Lunch, 4 personen, Voorbereidingstijd 10 minuten, Wachttijd 15 minuten, Bereidingstijd 25 minuten, Wereldkeuken

Laatst aangepast: 27 sep. 2017, 22:40 | 2 keer bewaard

Ingrediënten

  • één struikje witlof per persoon en ......

Bereiden

witlof

boter

olijfolie

gesnipperd teentje knoflook

sap en geraspte schil van 1 citroen

zout en peper

scheutje cognac

-

Stoof één struikje witlof per persoon ongeveer 15 minuten in de boter. Maak in die tussentijd van de rest van de ingrediënten een sausje en giet dat over de warme groente. Wel onmiddellijk opdienen met sneetjes brood.

Bronvermelding

Yvette

Wat is dit?

Mijn Bewaarde recepten

Alle favoriete AH recepten op Appie

Wat is een Kookschrift?

Begin een Kookschrift

SitemapAlgemene voorwaardenPrivacy en Cookiebeleid Gewoon bij Albert Heijn.