Avatar

Eigen recept van... Ria Olivier

'Brusselse sla, kalfsvlees, zalm, ei .....', van Yvette

Salades, Bijgerecht, 4 personen, Voorbereidingstijd 15 minuten, Bereidingstijd 15 minuten, Wereldkeuken

Laatst aangepast: 03 apr. 2019, 19:54 | 1 keer bewaard

Ingrediënten

  • 100 g gebraden kalfsvlees in stukjes en ......

Bereiden

100 g gebraden kalfsvlees in stukjes

50 g gerookte zalm

2 struikjes witlof in dunne reepjes

sap en geraspte schil van 1 citroen

1 kopje room

1 eetl gehakte noten

garnering:

plakjes hardgekookt ei

gevulde olijven

-

Vermeng alle ingrediƫnten met elkaar en garneer met het ei en de olijven.

Bronvermelding

Yvette

Wat is dit?

Mijn Bewaarde recepten

Alle favoriete AH recepten op Appie

Wat is een Kookschrift?

Begin een Kookschrift

SitemapAlgemene voorwaardenPrivacy en Cookiebeleid Gewoon bij Albert Heijn.