Avatar

Eigen recept van... Marja van 't Veer

Wrap met zalm met bieslookruidenkaas - van Perry

Brood/sandwiches, Buffet, 12 personen, Wereldkeuken

Laatst aangepast: 25 mei. 2005, 14:48 | 78 keer bewaard

Ingrediënten

  • 1 pak gerookte zalmfilet
  • 1 bakje kruidenkaas (bijv. Paturain)
  • 125 ml crème fraîche
  • verse bieslook, fijngesneden
  • zout en peper
  • 4 tortilla's

Bereiden

Meng de kruidenkaas met de crème fraîche tot een lobbige brij. Spatel de bieslook erdoor. Voeg peper en zout toe.

Leg een tortilla op een vlakke ondergrond. Smeer een dikke laag (halve centimeter) van het kruidenkaasmengsel op de tortilla. Verspreid de zalm uit over de tortilla. Rol de tortilla stevig op. Doe hetzelfde met rest van tortilla's. Laat de tortilla's minimaal een uurtje intrekken en opstijven in de koelkast. Pak een scherp mes en snij de tortilla's in plakjes..

Bronvermelding

Bron onbekend

Wat is dit?

Mijn Bewaarde recepten

Alle favoriete AH recepten op Appie

Wat is een Kookschrift?

Begin een Kookschrift

SitemapAlgemene voorwaardenPrivacy en Cookiebeleid Gewoon bij Albert Heijn.