Avatar

Eigen recept van... Karen Astrella

Indische kalfslappen

Anders, Hoofdgerecht, 4 personen, Wereldkeuken

Laatst aangepast: 25 mei. 2005, 07:48 | 5 keer bewaard

Ingrediënten

  • 3 el zonnebloemolie
  • 1 ui
  • 2 teentjes knoflook
  • 1 rode peper
  • 2 cm gemberwortel
  • 500 g kalfslappen
  • 1 el gemalen koriander
  • 0.5 el komijn
  • mespunt 5 kruiden poeder
  • 4 eetl ketjap manis
  • 5 el gemalen kokos
  • 1.5 dl kippenbouillon tablet
  • zout
  • peper

Bereiden

Bereiding:

Verhit de olie in een braadpan en fruit de ui met de knoflook, de rode peper en de gemberwortel al omscheppend 3 min.

Voeg het vlees toe en bak het al omscheppend 5 min. mee.

Strooi de koriander, de komijn, het 5-kruidenpoeder en peper en zout naar smaak erover en schep alles goed.

Voeg de ketjap, de kokos en de bouillon toe en laat het vlees in ± 90 min. helemaal gaar sudderen. Voeg zonodig extra water toe. Lekker met witte rijst en sperziebonen of met sla en een pittige komkommer salade.

Bronvermelding

Bron onbekend

Wat is dit?

Mijn Bewaarde recepten

Alle favoriete AH recepten op Appie

Wat is een Kookschrift?

Begin een Kookschrift

SitemapAlgemene voorwaardenPrivacy en Cookiebeleid Gewoon bij Albert Heijn.