Avatar

Eigen recept van... Jeannette van der Rijst

Ouderwetse rijstepap

Rijst, Nagerecht, 4 personen, Voorbereidingstijd 5 minuten, Bereidingstijd 20 minuten, Hollands

Laatst aangepast: 11 dec. 2006, 00:32 | 19 keer bewaard

Ingrediënten

  • 250 g Rijst
  • 1,5 l Melk
  • 1 el Suiker
  • 1 el Roomboter

Bereiden

Rijst koken volgens verpakking, maar ipv met water met melk, dan nog een kwartier/twintig minuten laag op het gas met de deksel schuin op de pan, daar wordt de rijst lekker dik van. Niet afgieten, en voila, daar is je rijstepap, lekker met een schep suiker en veel roomboter.

Ouderwets lekker.

Bronvermelding

Bron onbekend

Wat is dit?

Mijn Bewaarde recepten

Alle favoriete AH recepten op Appie

Wat is een Kookschrift?

Begin een Kookschrift

SitemapAlgemene voorwaardenPrivacy en Cookiebeleid Gewoon bij Albert Heijn.