Avatar

Eigen recept van... Tinie Dröge

Zalm met bosuitjes in 4-kazensaus

Anders, Hoofdgerecht, 2 personen, Wereldkeuken

Laatst aangepast: 03 dec. 2004, 10:53 | 6 keer bewaard

Ingrediënten

  • 250 gram zalmfilet
  • 2 bosuitjes in ringetjes gesneden
  • 1 el dille
  • 1 doosje Maggi 4-kazensaus
  • 25 gram boter
  • 25 gram gerapste kaas

Bereiden

Leg de zalmfilets in een lage ingevette ovenschaal en strooi er de bosuitjes en dille over. Bereid de 4-kazensaus met de boter volgens de gebruikskaanwijzing. Verdeel de saus en kaas over de zalmfilets en bak deze in een voorverwarmde oven van 200 graden in ca.15 minuten gaar. Serveer met gebakken aardappeltjes en een gemengde salade.

Bronvermelding

Bron onbekend

Wat is dit?

Mijn Bewaarde recepten

Alle favoriete AH recepten op Appie

Wat is een Kookschrift?

Begin een Kookschrift

SitemapAlgemene voorwaardenPrivacy en Cookiebeleid Gewoon bij Albert Heijn.