Avatar

Eigen recept van... Vivian Schobben

Macaroni-vissalade

Salades, Hoofdgerecht, 4 personen, Bereidingstijd 45 minuten, Wereldkeuken

Laatst aangepast: 14 mei. 2005, 15:22 | 0 keer bewaard

Ingrediënten

  • 250 gr macaroni
  • 6 el olie
  • 3 el azijn
  • zout en peper
  • 2 tl mosterd
  • 4 tomaten
  • 2 appels (geschild en van klokhuis ontdaan)
  • 400 gr gekookte visfilet (kabeljauw of schelvis),
  • in stukjes
  • 1 ui, zeer fijn gesnipperd
  • 4 augurken (in plakjes)
  • blaadjes sla
  • 1 el kappertjes

Materialen

  • pan, kom, snijplank, scherp mes, slakom

Bereiden

Bereid de macaroni volgens de gebruiksaanwijzing en laat deze aflkoelen. Maak een slasaus door olie, azijn, zout, peper en mosterd met elkaar te vermengen. Dompel de tomaten in heet water, ontvel ze en snijd 3 ervan in stukjes en 1 in plakjes. Snijd de appel in blokjes. Meng macaroni, vis, stukjes tomaat, appel, groenten, ui en augurk door de slasaus.

Bekleed een slakom met blaadjes sla en leg hier de macaroni-vissalade op. Garneer de salade met tomaat en kappertjes.

Bronvermelding

Bron onbekend

Wat is dit?

Mijn Bewaarde recepten

Alle favoriete AH recepten op Appie

Wat is een Kookschrift?

Begin een Kookschrift

SitemapAlgemene voorwaardenPrivacy en Cookiebeleid Gewoon bij Albert Heijn.