Avatar

Eigen recept van... Jose Ultee-De Wit

Bokkenpoot taart

Gebak, Hapje, 4 personen, Anders

Laatst aangepast: 09 mei. 2005, 18:51 | 8 keer bewaard

Ingrediënten

  • 2 liter slagroom

Bereiden

Belgische bokkenpoten taart

1 vlaaibodem (klaar gekocht)

1 pak bokkenpoten

2 zakjes klopvast

2 pakjes houdbare slagroom

2 borrelglaasjes advocaat

scheutje rum (80 procent)

De slagroom met de klopvast goed stijf kloppen.

Dan de advocaat en de rum door het beslag scheppen

Van de bokkenpoten de bruine zijkanten eraf snijden en klein maken en deze door het beslag mengen.

Dat over de taart verdelen.

De achtergehouden zijstukjes, als laatste over het beslag strooien en even met een plat mes het er een beetje in drukken

Bronvermelding

Bron onbekend

Wat is dit?

Mijn Bewaarde recepten

Alle favoriete AH recepten op Appie

Wat is een Kookschrift?

Begin een Kookschrift

SitemapAlgemene voorwaardenPrivacy en Cookiebeleid Gewoon bij Albert Heijn.