Avatar

Eigen recept van... Señor Coliflor

Biefstuk met pepersaus op zijn Belgisch

Anders, Hoofdgerecht, 4 personen, Voorbereidingstijd 5 minuten, Wachttijd 10 minuten, Bereidingstijd 7 minuten, Anders

Laatst aangepast: 18 okt. 2008, 20:45 | 10 keer bewaard

Ingrediënten

  • 4 biefstukken
  • 2 kleine bekertjes crème fraîche (of 1 grote)
  • 3 eetlepels versgemalen zwarte peper
  • zout
  • 1 eetlepel Dijon mosterd
  • 1 scheutje port
  • 2 eetlepels allesbinder
  • 4 eetlepels echte boter

Bereiden

Wrijf de biefstukken in met mosterd en een klein deel van de peper. Laat 10 minuten marineren. Verhit de boter in de pan en bak de biefstukken aan beide kanten naar smaak rood, medium of doorbakken. Strooi er wat zout op en haal de bierstukken uit de pan. Hou het vuur hoog, en blus af met de port. Roer het aanbaksel goed los en voeg de creme fraiche toe. Zet het vuur laag, en voeg de peper toe. Laat langzaam aan de kook komen en maak de saus wat dikker met wat allesbinder (niet te veel tegelijk toevoegen!). Op smaak afmaken met zout. Serveer de biefstukken met een beetje saus erover, en doe de rest van de saus in een kom. Heerlijk met frieten en sla.

Bronvermelding

Bron onbekend

Wat is dit?

Mijn Bewaarde recepten

Alle favoriete AH recepten op Appie

Wat is een Kookschrift?

Begin een Kookschrift

SitemapAlgemene voorwaardenPrivacy en Cookiebeleid Gewoon bij Albert Heijn.