Avatar

Eigen recept van... Elvira Farla

Heldere kerstsoep van Nel

Soepen, Voorgerecht, 6 personen, Anders

Laatst aangepast: 24 nov. 2004, 21:21 | 1 keer bewaard

Ingrediënten

  • 500 gr soepvlees
  • 3 blokken rundvlees bouillion
  • verse selderij
  • 1,5 ltr water
  • zout
  • 300 gr rundgehakt
  • peper
  • nootmuskaat
  • vermicelli

Bereiden

Soepvlees met beetje water en zout ruim een uur zachtjes laten koken.

Ondertussen soepballetjes draaien van gekruid gehakt (zout, peper, nootmuskaat).

Water en bouillion toevoegen.

Geheel aan de kook brengen.

Soepballetjes toevoegen.

Klein beetje vermicelli toevoegen.

Geheel doorkoken.

Als laatst fijngenknipte selderij toevoegen

Bronvermelding

Bron onbekend

Wat is dit?

Mijn Bewaarde recepten

Alle favoriete AH recepten op Appie

Wat is een Kookschrift?

Begin een Kookschrift

SitemapAlgemene voorwaardenPrivacy en Cookiebeleid Gewoon bij Albert Heijn.