Avatar

Eigen recept van... Monique Diederen

Pasta met verse tonijn

Pasta, Hoofdgerecht, 4 personen, Voorbereidingstijd 15 minuten, Wachttijd 30 minuten, Bereidingstijd 10 minuten, Italiaans

Laatst aangepast: 02 mei. 2007, 16:45 | 0 keer bewaard

Ingrediënten

  • 22 gram gedroogde pasta Tortiglione
  • 1 scheut olijfolie
  • 1 halve rode ui
  • 1 kwart courgette
  • 1 handje zongedroogde zwarte olijve
  • 1 paar appelkappertjes
  • 5 stuks cherry tomaatjes
  • 1 scheut witte wijn
  • 250 gram stevige verse tonijn
  • 1 scheut tomatensaus
  • 1 stuks ui
  • 1 stengel bleekselderij
  • 1 blik gepelde tomaten

Bereiden

NB:

zie www.goedevis.nl voor de vissoorten die u beter niet of wel kunt gebruiken.

Verder: scheut tomatensaus

Fruit daartoe een uitje een een stengel bleekselderij en

voeg gepelde tomaten uit blik toe,laat dit een half uurtje

sudderen.

Bereiding:

Doe de pasta in ruim kokend water met veel zout, 10 minuten

koken. In een koekepan de olie verhitten en hierin de rode ui

en courgette bakken. Voeg de cherrytomaatjes toe en een scheut

witte wijn.

Dan de olijven en de appelkappertjes erbij doen. Als alles een

beetje gaar is de vis toevoegen en een paar minuutjes

meebakken.

Voeg dan tomatensaus en de 'al dente' gekookte pasta toe.

Omschudden, klaar.

Eet smakelijk!

Bronvermelding

Bron onbekend

Wat is dit?

Mijn Bewaarde recepten

Alle favoriete AH recepten op Appie

Wat is een Kookschrift?

Begin een Kookschrift

SitemapAlgemene voorwaardenPrivacy en Cookiebeleid Gewoon bij Albert Heijn.