Avatar

Eigen recept van... Monique Diederen

Frittata di spaghetti

Pasta, Hoofdgerecht, 4 personen, Voorbereidingstijd 5 minuten, Bereidingstijd 10 minuten, Italiaans

Laatst aangepast: 16 aug. 2007, 11:12 | 0 keer bewaard

Ingrediënten

  • 2 porties koude spagetti
  • 1 bolletje mozzarella
  • 1 teentje knoflook
  • 1 beetje verse basilicum
  • 1 beetje thijm
  • 1 beetje peterselie
  • 2 lepels olijfolie
  • 3 stuks eieren
  • 1 snuf zout
  • 1 snuf nootmuskaat
  • 1 snuf peper
  • 100 gram verse parmezaan

Bereiden

Werkwijze Meng de spaghetti met de eieren, de mozzarella de parmezaan, de knoflook, kruiden en peper,zout en nootmuskaat.

Doe dit mengsel in een koekepan met hete olijfolie (flinke scheut). Verdeel over de hele pan en laat de omelet 10 minuutjes op een zacht vuur bakken. Niet op het midden van de vlam maar de pan steeds even langs het midden van de pit draaien als een horloge, om aanbakken te voorkomen.

Met een spatel maak je de bodem even los na 10 minuten en draai de omelet om door een bord op de koekepan te leggen en het geheel om te draaien (snelle handeling).

Nog 5 minuten aan de andere kant bakken en voila!

De frittata is zowel warm als koud erg lekker.

Eet smakelijk!

Bronvermelding

Bron onbekend

Wat is dit?

Mijn Bewaarde recepten

Alle favoriete AH recepten op Appie

Wat is een Kookschrift?

Begin een Kookschrift

SitemapAlgemene voorwaardenPrivacy en Cookiebeleid Gewoon bij Albert Heijn.