Avatar

Eigen recept van... Annelini D'Angelo

Tagliatelle met spinazie en spekjes

Pasta, Hoofdgerecht, 4 personen, Bereidingstijd 25 minuten, Italiaans

Laatst aangepast: 19 nov. 2017, 10:35 | 1 keer bewaard

Ingrediënten

  • tagliatelle

Bereiden

Ingrediënten:

450 g tagliatelle

250 g magere gerookte spekblokjes

2 teentjes knoflook

1 eetl. olijfolie

2 pakjes diepvriesspinazie à la crème

(ca. 900 g)

1 bekertje (125 ml) crème fraîche

100 g geraspte parmezaanse of belegen kaas

1 bakje cherry/kerstomaatjes

Voorbereiding:

Kook de tagliatelle volgens de aanwijzing op de verpakking beetgaar. Bak intussen de spekblokjes in een wok of hapjespan. Schep ze uit de pan. Fruit de geperste teentjes knoflook in de olijfolie. Voeg de spinazie toe en laat deze al omscheppend ontdooien.

Bereiding:

Roer de crème fraîche en de helft van de kaas door de spinazie. Schep de spekjes erdoor. Serveer de tagliatelle met de spinazie-spekjessaus bestrooid met de rest van de kaas en gehalveerde tomaatjes.

Variatie:

• In plaats van tagliatelle is tortellini gevuld met kaas of ham ook heel lekker.

• De crème fraîche kan worden vervangen door 100 g roomkaas.

Bronvermelding

Bron onbekend

Wat is dit?

Mijn Bewaarde recepten

Alle favoriete AH recepten op Appie

Wat is een Kookschrift?

Begin een Kookschrift

SitemapAlgemene voorwaardenPrivacy en Cookiebeleid Gewoon bij Albert Heijn.