Avatar

Eigen recept van... Jasmijn H

Crumble met fruit uit de oven

Gebak, Nagerecht, 2 personen, Voorbereidingstijd 10 minuten, Wachttijd 30 minuten, Anders

Laatst aangepast: 27 nov. 2007, 17:27 | 37 keer bewaard

Ingrediënten

  • CRUMBLE:
  • 100 g bloem
  • 50 g margarine
  • 50 g witte suiker
  • mespuntje zout
  • FRUIT:
  • 2 appels en 3 pruimen
  • appels en aardbeien
  • rabarber en aardbeien
  • alles kan!
  • evt rozijnen
  • 1-2 el bruine suiker

Materialen

  • ovenschaal, oven 200 C, beslagkom

Bereiden

Crumble: in beslagkom ingrediënten mixen, korrelig deeg van maken.

Fruit in kleine stukjes snijden, in de ovenschaal doen, bruine suiker eroverheen strooien.

Crumble over het fruit strooien, totdat je fruit niet meer ziet (niet alles van het deeg hoeft perse gebruikt te worden)

Ongeveer een half uur in de oven! En dan heb je een heerlijk (en zo makkelijk) toetje!

Lekker met vanille vla, ijs, etc.

Bronvermelding

Bron onbekend

Wat is dit?

Mijn Bewaarde recepten

Alle favoriete AH recepten op Appie

Wat is een Kookschrift?

Begin een Kookschrift

SitemapAlgemene voorwaardenPrivacy en Cookiebeleid Gewoon bij Albert Heijn.