Avatar

Eigen recept van... Patricia Klootwijk

Asperge scholteltje

Wild, Hoofdgerecht, 2 personen, Voorbereidingstijd 20 minuten, Bereidingstijd 20 minuten, Hollands

Laatst aangepast: 25 apr. 2005, 10:47 | 7 keer bewaard

Ingrediënten

  • 500 gr asperges
  • 500 gr spinazie
  • 150 gr ham
  • 2 eieren
  • 1 zakje witte saus
  • 50 gr graspte kaas
  • zout,peper,nootmuskaat

Materialen

  • dunschiller ovenschaal

Bereiden

Spinazie, uitzoeken en wassen,even de kook erover en laten slinken. Asperges schillen en onderste eindje verwijderen, ongeveer 7-10 minuten koken.

Witte saus maken en er peper en nootmuskaat doorroeren.

Spinazie op de bodem van een ovenschaal leggen. Asperges per 2 of 3 in een plakje ham rollen, en op de spinazie leggen. Hierover de witte saus schenken, hoeft niet de gehele hoeveelheid te zijn en bestrooien met de geraspte kaas. Nu nog 10-15 min onder de grill om te laten smelten/bruinen.

De eitjes koken of pocheren en erbij of erop leggen.

Hierbij geef ik gekookte nieuwe aardappelen.

Bronvermelding

Bron onbekend

Wat is dit?

Mijn Bewaarde recepten

Alle favoriete AH recepten op Appie

Wat is een Kookschrift?

Begin een Kookschrift

SitemapAlgemene voorwaardenPrivacy en Cookiebeleid Gewoon bij Albert Heijn.