Avatar

Eigen recept van... Gip Hutzezon

Rollade (Varkens)

Anders, Hoofdgerecht, 4 personen, Hollands

Laatst aangepast: 15 jan. 2008, 16:50 | 7 keer bewaard

Ingrediënten

  • 600 gr varkensrollade
  • 1 st citroen
  • 2 st sjalotjes
  • 2 teentjes knoflook
  • 3 el gehakte tuinkruiden(peterselie,bieslook,kervel,tij
  • 3 el olijfolie
  • 50 gr boter
  • 1 dl vleesbouillon

Bereiden

haal het vlees 15 minuten voor het braden uit de koelkast

rasp de citroenschil,pel de sjalotjes en de knoflook en snipper ze fijn.

Meng citroensap,sjalotjes en knoflook, tuinkruiden, peper en zout door de olijfolie en bestrijk de rollade met dit mengsel.

Verhit de boter in een braadpan en schroei de rollade op een hoge stand rondom dicht.

Voeg de vleesbouillon toe en laat het vlees met deksel ong 40 minuten garen.( in de oven 105 graden is ook lekker)

i.p.v bouillon is cherry of witte wijn ook lekker.

Bronvermelding

Bron onbekend

Wat is dit?

Mijn Bewaarde recepten

Alle favoriete AH recepten op Appie

Wat is een Kookschrift?

Begin een Kookschrift

SitemapAlgemene voorwaardenPrivacy en Cookiebeleid Gewoon bij Albert Heijn.