Avatar

Eigen recept van... Annelini D'Angelo

Pesto-pasta met sperziebonen

Pasta, Hoofdgerecht, 4 personen, Bereidingstijd 30 minuten, Italiaans

Laatst aangepast: 19 nov. 2017, 10:35 | 5 keer bewaard

Ingrediënten

  • sperziebonen

Bereiden

400g sperziebonen,

1 ui, 250 g mozzarella,

2 el olijfolie,

100g verse groene pesto,

400g spaghetti

Sperziebonen schoonmaken. Ui pellen, halveren en in halve ringen snijden. Sperziebonen met ui in ca 10 min. beetgaar koken. Intussen spaghetti koken volgens gebruiksaanwijzing. Mozzarella in stukjes snijden. Spaghetti afgieten en terugdoen in pan. Olie erdoor mengen en spaghetti door en door verwarmen. Op smaak brengen met zout en peper.

Serveertips:

Spaghetti over 4 borden verdelen. Sperziebonenmengsel, mozzarella en pesto erover verdelen. Lekker met tomatensalade met balsamicodressing.

Bronvermelding

Bron onbekend

Wat is dit?

Mijn Bewaarde recepten

Alle favoriete AH recepten op Appie

Wat is een Kookschrift?

Begin een Kookschrift

SitemapAlgemene voorwaardenPrivacy en Cookiebeleid Gewoon bij Albert Heijn.