Menu
Geschnetzeltes
Ingrediënten
- 350 gram kalfsvlees in reepjes
- 1 ui
- 250 gram witte champignons
- 2 teentjes knoflook
- 1 eetlepel juspoeder
- peper
- zout
- room culinair
- peterselie
- sap van halve citroen
- 1,5 dl witte wijn
Bereiden
Fruit de gesnippede ui samen met de schoongeveegde champignons op hoog vuur. Draai het vuur lager als de champignongs vocht afgeven en pers de teentjes knoflook erboven uit. Voeg de reepjes kalfsvlees toe en laat plm. 5 minuten meebakken. Voeg het juspoeder toe. Schenk de witte wijn en de room erbij en als laatste het citroensap. Op smaak maken met peper en zout.
Overdoen in een voorverwarmde dekschaal en garneren met fijngehakte peterselie.
Opdienen met aardappelpuree en geglaceerde worteltjes.
Serveren met een lekkere frisse witte wijn.
Materialen
Braadpan