Kip met geitenkaas en bacon

Anders, Hoofdgerecht, 4 personen, Frans.
Voorbereiding: 10 minuten, Wachten: 25 minuten, Bereiding: 35 minuten,

Laatst aangepast: 03-04-2005 | 4 keer bewaard

Ingrediënten

  • 200 gr zachte geitenkaas
  • 2 el honing
  • 1 snufje zout en vergemalen peper
  • 50 gr blanke rozijnen
  • 50 gr boter
  • 4 stuks kipfilets 125 gr per stuk
  • 100 gr bacon of ontbijtspek

Bereiden

Verwarm de oven voor op 200 graden. Meng de honing, peper en de rozijnen door de geitenkaas. Verhit de boter en braad hierin de kipfilets rondom goudbruin. Bestrooi ze met peper en zout. Leg elke kipfilet op een stuk aluminiumfolie. Bak de plakjes bacon kort in het braadvet van de kip. Verdeel het kaasmengsel over de filets, leg de plakjes bacon erop en vouw de pakketjes goed dicht. Leg ze 25 minuten in het midden van de oven.

Materialen

aluminiumfolie, oven

Bronvermelding