Stoofpeertjes met crème brûlée, speculaaskruiden en kaneelijs

Anders, Nagerecht, 4 personen, Frans.
Voorbereiding: 10 minuten, Wachten: 60 minuten, Bereiding: 15 minuten,

Laatst aangepast: 18-05-2006 | 6 keer bewaard

Ingrediënten

  • 8 stoofpeertjes
  • 4 dl rode wijn
  • 75 gr suiker
  • 1 pak crème brûlée
  • 2 tl speculaaskruiden
  • kaneelijs
  • rietsuiker

Bereiden

Schil de stoofpeertjes en kook ze in de rode wijn en suiker. Volg de instructies van het pak crème brûlée en voeg de speculaaskruiden toe. Zet 2 stoofpeertjes in een bakje en giet de crème erin. Laat het geheel opstijven en bestrooi het met rietsuiker. en brand dit. Leg hier nog een mooie bol kaneelijs bij en garneer met een takje mint.

Bronvermelding