Macaronitaart

Hartige taarten, Hoofdgerecht, 4 personen, Italiaans.
Voorbereiding: 15 minuten, Bereiding: 40 minuten,

Laatst aangepast: 23-01-2007 | 3 keer bewaard

Ingrediënten

  • 300 gram penne
  • 3 1 tomaten
  • 1 1 ui
  • 1 teen knoflook
  • 50 gram pinda's of cashewnoten
  • 1 bakje champignons
  • 1 dl koffieroom
  • 25 gram boter
  • 0.5 dl melk
  • 3 1 eieren
  • 75 gram geraspte kaas

Bereiden

Ui fijnsnipperen. Champignons in plakjes.Tomaten ontvellen en in stukjes. Macaroni's koken. In koekepan boter verhitten. UI ca 3 minuten zachtjes bakken. Knoflook erboven uitpersen. Champignons, basilicm, 1 theel. zout en 0.5 theel. peper ca 5 min. zachtjes meebakken.Vet ronde hoge ovenschaal in. Alle ingredienten aan penne toevoegen. Peterselie erboven fijnknippen. Op smaak brengen. In schotel doen. In kom de eieren loskloppen met de melk, koffieroom, 1 theel. zout en 0.5 theel. peper. Dit erover schenken. Afdekken met aluminiumfolie. 40 minuten op 200 graden.

Bronvermelding