Zuurkool uit de oven

Anders, Hoofdgerecht, 4 personen, Hollands.
Voorbereiding: 15 minuten, Bereiding: 30 minuten,

Laatst aangepast: 01-03-2005 | 5 keer bewaard

Ingrediënten

  • 4 eieren
  • 4 plakken lekkere ham
  • 1 pakje puree
  • 1 melk /water voor de puree
  • paneermeel
  • boter om in te vetten
  • 1 potje zuurkool
  • 1 kopje geraspte kaas

Bereiden

Verwarm de oven voor op 200graden maak de puree klaar volgens de gebruiksaanwijzing leg op de bodem eerst een laagje puree dan de uitgelekte zuurkool dan de rest van de puree rol de plakken ham op en leg ze in een ster vorm duw met een achterkant van een lepel een kuiltje en daar in breek je een ei de dooier precies in dat kuiltje een beetje paneermeel erover strooien en een paar klontjes boter en de geraspte kaas dan 30minuten in de oven

Materialen

ovenschaal ongeveer 2 liter

Bronvermelding