Lamsvlees à le Guillaume

Anders, Hoofdgerecht, 4 personen, Frans.
Voorbereiding: 10 minuten, Wachten: 30 minuten, Bereiding: 10 minuten,

Laatst aangepast: 05-11-2006 | 0 keer bewaard

Ingrediënten

  • 4 lamsracks à 4-6 botjes per rack
  • 1 kopje olijfolie extra vergine
  • 1 eetl. thijm,fijngemaakt
  • 1 eetl. rozemarijn,fijngemaakt
  • 4 teentjes knoflook,uitgeperst
  • PEZO

Bereiden

1)Doe de olijfolie in een pannetje en verhit tot ± 45 graden Celsius en doe dan de kruiden er in.Laat even 5 minuten trekken op deze temp.en laat dan afkoelen. 2)Smeer de racks in met de marinade en zet koel weg ged.10 min.Herhaal dat 3 maal 3)Ondertussen staat de oven op 160 graden celsius 4)Smeer de racks weer in met de marinade en zet de racks op een braadslede in de oven 4)Smeer de racks nog 1 x maal in na 15 minuten en zet weer in de oven. 5)Haal na 30 minuten oventijd de racks uit de oven en smeer ze weer in en laat de racks even rusten

Materialen

Oven,braadslede of rek

Bronvermelding