Erwtensoep

Soepen, Hoofdgerecht, 12 personen, Hollands.
Voorbereiding: 15 minuten, Wachten: 180 minuten, Bereiding: 20 minuten,

Laatst aangepast: 12-04-2021 | 0 keer bewaard

Ingrediënten

  • 1500 Gr Spliterwten
  • 7 Ltr Harskarbonade
  • 500 Gr Buikspek
  • 2 St Rookworst
  • 1 St Knolselderij
  • 2 St Wortel
  • 1 St Prei
  • 3 St Ui
  • 3 St Aardappel
  • 6 St Bouillonblokjes

Bereiden

Erwten met water en vlees 2 uur laten koken met bouillonblokjes Vlees eruit halen en snijden Terug gooien Gesneden groenten erbij 1uur doorkoken, laatste 10 minuten rookworst erbij Op smaak brengen met zout en lekker veel peper

Materialen

Snijplank Mes Pan

Bronvermelding