Pasta met tonijn, olijven en Parmezaanse kaas

Pasta, Hoofdgerecht, 4 personen, Italiaans.
Voorbereiding: 25 minuten,

Laatst aangepast: 20-12-2020 | 1 keer bewaard

Ingrediënten

  • 15 Gram Verse basilicum
  • 240 Gram Volkoren fusilli
  • 200 Gram Tonijn in wate
  • 1 St Rode ui
  • 800 Gram Gepelde tomaten
  • 4 St Puntpaprika
  • 100 Gram Zwarte olijven
  • 80 Gram Parmezaanse kaas
  • 1 Eetlepel Zonnebloemolie

Bereiden

Snij de ui, paprika en olijven Fruit de ui in de zonnebloemolie Voeg de paprika toe en bak even mee Voeg de gepelde tomaten, tonijn en olijven toe Breng op smaak met kruiden en laat zacht koken Kook de pasta zoals op de verpakking aangegeven Voeg de pasta toe aan de saus en roer door Serveer met verse blaadjes basilicum en Parmezaanse kaas

Bronvermelding