Amuse vitello tonnato Heerlijke kalfsfricandeau met tonijnmayonaise.

Anders, Hapje, 4 personen, Italiaans.

Laatst aangepast: 26-10-2020 | 2 keer bewaard

Ingrediënten

  • zie onder

Bereiden

1 klein blikje tonijn (80 gram) 1 eetlepel mayonaise 1 theelepel uitgelekte kappers 3 takjes peterselie (blaadjes fijngesneden) 50 gram kalfsfricandeau 8-12 toastjes, cupjes Als je kalfsfricandeau aan een stuk koopt braad deze dan met peper en zout in olijfolie even aan Zet de pan in de oven en bak 20 minuten op 180º C en laat afkoelen Laat de tonijn uitlekken en doe in een hoge kom Voeg mayonaise, kappertjes en de helft van de peterselie toe Pureer met de staafmixer tot een gladde saus Snijd de fricandeau in dunne plakjes en verdeel over de toastjes Bestrijk met de tonijnmayonaise en bestrooi met de rest van de peterselie

Bronvermelding