Pastasalade Trofie Primavera met citroenpesto

Pasta, Hoofdgerecht, 4 personen, Italiaans.
Bereiding: 30 minuten,

Laatst aangepast: 26-08-2020 | 0 keer bewaard

Ingrediënten

  • 2 takjes Basilicum
  • 250 Gram Pasta Trofie (Oil &Vinegar)
  • 1 Potje Pesto al Limone (Oil &Vinegar)
  • 50 Gram Doperwten
  • 12 Kerstomaten
  • 100 Gram Haricots verts
  • 12 Groene asperges
  • Zout

Bereiden

Breng een pan met ruim water en een snuf zout aan de kook. Snij de harde onderkant van de asperges af en dop de haricots verts en snij deze in tweeen. Blancheer de doperwten, boontjes en asperges door ze ongeveer 2-3 minuten te koken en ze daarna met koudwater af te spoelen. Kook de pasta gaar volgens de verpakking. Snij de kerstomaten in tweeen en hak de basilicumblaadjes fijn. Giet het water van de pasta af en spoel de pasta na met koud water. Meng tot slot alle ingrediënten met de Pesto al limone en serveer. NB De pasta kun je ruim van te voren maken dan trekken de smaken goed in en is hij nog lekkerder!

Bronvermelding