Kaasplank, Mediteraan

Anders, Lunch, 4 personen, Mediterraan.

Laatst aangepast: 28-09-2006 | 0 keer bewaard

Ingrediënten

  • div. kazen enz.....

Bereiden

Een kaasplank met kaasjes uit het Middellandse zeegebied smaakt heerlijk bij de lunch of als complete maaltijd, maar is als tapas ook heel geslaagd. 1. Manchegokaas uit Spanje 2. Parmigiano Reggiano (neem GEEN Grana Padano), lekker met wat balsamicosiroop, echte parmezaan uit Italie 3. Robiola di Rocaverano, uit Italie 4. Verse ricotta uit Italie 5.Cabrales, uit Spanje Als je deze plank als maaltijd serveert geef er dan grof warm boerenbrood of geroosterd brood bij en wat dipjes, zoals een olijfolie, wat balsamico-azijn, oude sherry-azijn en wat zeezout. Ook lekker erbij: spaanse ham, harde worstjes, peer, abrikozen, dadels, vijgen en groene salade.

Bronvermelding