(SNEL) frittata met paprika, rode ui en geitenkaas

Hartige Taarten, Hoofdgerecht, 2 personen, Hollands.

Laatst aangepast: 14-12-2018 | 1 keer bewaard

Ingrediënten

  • zie onder
  • 6 eieren olie 1 rode ui, gehalveerd

Bereiden

6 eieren olie 1 rode ui, gehalveerd en in plakjes 1 rode paprika, in stukken van 2 cm 100 g geitenkaas klein handje verse peterselie en bieslook, grof gehakt ½ tl paprikapoeder peper en zout uit de molen BEREIDING Kluts de eieren stevig met peper en zout. Verhit 1 el olie in de koekenpan en fruit ui en paprika 3-4 min. Voeg de geklutste eieren toe en bak op niet te hoog vuur 5 à 6 min tot het ei bijna gestold is. Verkruimel de geitenkaas erover, strooi de kruiden erover en het paprikapoeder en schuif nog 2-3 min onder een hete grill tot de frittata goudbruin kleurt. Snij in punten en serveer met een salade.

Bronvermelding