Geitenkaasmousse

Anders, Voorgerecht, 4 personen, Mediterraan.
Voorbereiding: 20 minuten, Bereiding: 20 minuten,

Laatst aangepast: 06-04-2017 | 0 keer bewaard

Ingrediënten

  • 100 gr slagroom
  • 100 gr zachte geitenkaas
  • 2 eetl port
  • 2 vijgen
  • 4 plakken Parmaham
  • walnoten

Bereiden

1. Doe de slagroom in een kom, voeg de geitenkaas en de port toe en mix dit tot een romig mengsel. Doe het mengsel in een spuitzak (boterhamzakje met afgeknipte punt gaat ook prima). Spuit het mengsel in de glaasjes. 2. Snijd de vijgen in acht partjes en verdeel samen met de in stukken gescheurde Parmaham en rucula over de geitenkaasmousse. 3. Bestrooi de amuseglaasjes met grof gehakte walnoten en bedruppel met een beetje honing. TIP: maak de glaasjes vlak voor het serveren pas klaar.

Materialen

4 amuseglaasjes

Bronvermelding