Menu
Boemboe Roedjak van oma Paula
Rijst, Hoofdgerecht, 4 personen, Wereldkeuken.
Voorbereiding: 20 minuten, Bereiding: 60 minuten,
Laatst aangepast: 13-07-2015 | 1 keer bewaard
Ingrediënten
- 4 kippenpoten
- olijfolie
- roomboter
- 6 tomaten
- 1 eetlepel sambal oelek
- 7 eetlepels ketjap manis
- zout en peper
- 2 eetlepels acacia honing
- 3 tenen knoflook
- 1 grote ui
- 1 blikje tomatenpuree
Bereiden
Lekker met witte rijst.
Materialen
Kippenpoten bakken in olie en boter. Kip uit de pan. Ui en knoflook bakken, tomaten in stukjes snijden en meebakken. Ketjap, sambal en tomatenpuree toevoegen. honing erbij en op smaak brengen met wat peper en zout.
Bronvermelding
24kitchen