Boemboe Roedjak van oma Paula

Rijst, Hoofdgerecht, 4 personen, Wereldkeuken.
Voorbereiding: 20 minuten, Bereiding: 60 minuten,

Laatst aangepast: 13-07-2015 | 1 keer bewaard

Ingrediënten

  • 4 kippenpoten
  • olijfolie
  • roomboter
  • 6 tomaten
  • 1 eetlepel sambal oelek
  • 7 eetlepels ketjap manis
  • zout en peper
  • 2 eetlepels acacia honing
  • 3 tenen knoflook
  • 1 grote ui
  • 1 blikje tomatenpuree

Bereiden

Lekker met witte rijst.

Materialen

Kippenpoten bakken in olie en boter. Kip uit de pan. Ui en knoflook bakken, tomaten in stukjes snijden en meebakken. Ketjap, sambal en tomatenpuree toevoegen. honing erbij en op smaak brengen met wat peper en zout.

Bronvermelding