'Gevulde appels met stroopwafel en mascarpone' Dit is een super lekker nagerecht

Anders, Nagerecht, 4 personen, Hollands.

Laatst aangepast: 29-11-2017 | 65 keer bewaard

Ingrediënten

  • zie onder

Bereiden

4 verbrokkelde stroopwafels 4 stevige appels 30 gram boter 4 el mascarpone. 2 zakjes vanillesuiker 1 el vloeibare honing. Verkruimel de stroopwafels . Was de appels. Boor de klokhuizen uit de appels. Klop de mascarpone met vanillesuiker en de honing. Verwarm de oven voor op 220 graden. Bereidingswijze Plaats elke appel in een apart beboterd schaaltje . Vul de holtes in de appels met de verbrokkelde stroopwafels. Er mag gerust wat omheen gelegd worden. Leg er een klontje boter op . Zet de appels op een bakplaat/rooster in de oven. Haal ze er na ca. 25 min. uit Zet de appels ( in het schaaltje )op een bordje en schep op elke appel een dot van het mascarpone-mengsel.

Bronvermelding