Visdagschotel variatie

Anders, Hoofdgerecht, 4 personen, Hollands.
Bereiding: 251 minuten,

Laatst aangepast: 19-01-2005 | 0 keer bewaard

Ingrediënten

  • 1,5 el olijfolie
  • 1 ui
  • 1 teentje knoflook
  • 350 gr sperziebonen
  • 400 gr zalmfilet
  • 1 blikje mais
  • 1 visdagschotel v. zalm

Bereiden

Verhit olie in hapjespan, fruit ui en knoflook ca 3 min. halfhoog vuur. Meng sperziebonen en (uitgelekte) maïs doorelkaar en verdeel over ui-knoflook. Verdeel zalm erover(diepvries niet vooraf ontdooien. Garen iets langer dan 10 min dan) Roer mix met 4 dl water en voeg toe.Roer door en breng a/d kook. ca 2 min. koken. Met aardappelen en sla.

Bronvermelding