Menu
Visdagschotel variatie
Anders, Hoofdgerecht, 4 personen, Hollands.
Bereiding: 251 minuten,
Laatst aangepast: 19-01-2005 | 0 keer bewaard
Ingrediënten
- 1,5 el olijfolie
- 1 ui
- 1 teentje knoflook
- 350 gr sperziebonen
- 400 gr zalmfilet
- 1 blikje mais
- 1 visdagschotel v. zalm
Bereiden
Verhit olie in hapjespan, fruit ui en knoflook ca 3 min. halfhoog vuur.
Meng sperziebonen en (uitgelekte) maïs doorelkaar en verdeel over ui-knoflook.
Verdeel zalm erover(diepvries niet vooraf ontdooien. Garen iets langer dan 10 min dan)
Roer mix met 4 dl water en voeg toe.Roer door en breng a/d kook. ca 2 min. koken.
Met aardappelen en sla.
Bronvermelding
Bron onbekend