Beef Stroganoff

Anders, Hoofdgerecht, 4 personen, Hollands.
Bereiding: 40 minuten,

Laatst aangepast: 30-10-2011 | 63 keer bewaard

Ingrediënten

  • 2 uien
  • 1 rode paprika
  • 2 bakjes champignons
  • 500 gr bieflappen
  • 2 el vloeibare margarine
  • 1 zakje stroganoffsaus
  • 1 dl gezeefde tomaten
  • 1 bekertje creme fraiche
  • zout
  • peper

Bereiden

Uien pellen en snipperen. Paprika schoonmaken en in stukjes snijden. Champignons schoonvegen en in plakjes snijden. Bieflappen in blokjes snijden. In braadpan 25 gr. margarine verhitten. Vlees in ca. 3 minuten rondom bruin bakken. Met vocht in diep bord scheppen en afdekken met aluminiumfolie. In zelfde pan rest van de margarine verhitten. Ui en paprika ca. 2 minuten bakken. champignons toevoegen en al omscheppend ca. 3 minuten bakken. Stroganoffsauspoeder door gezeefde tomaten roeren. Mengsel al roerende aan champignons toevoegen. Creme fraiche erdoor roeren. Vlees met vocht erdoor scheppen. door en door heet laten worden. Op smaak brengen met peper en zout

Materialen

Aluminiumfolie

Bronvermelding