Luxe en toch makkelijk

Anders, Hoofdgerecht, 2 personen, Anders.
Voorbereiding: 15 minuten, Bereiding: 15 minuten,

Laatst aangepast: 29-05-2011 | 9 keer bewaard

Ingrediënten

  • 300 gram Kabeljauw of Zalm
  • 1 grote ui
  • 1 bakje champignons
  • 2 á 3 eetl. ketjap
  • 1 blik kreeftensoep
  • 1 bekertje creme fraiche
  • 1 zakje gerapste (belegen) kaas
  • peper en zout of viskruiden

Bereiden

De vis bestrooien met viskruiden of peper en zout. Dit rauw in de ovenschaal leggen. De ui met champignons (minder champignons mag ook) in een koekepan fruiten met de ketjap Dit over de vis verdelen. De soep (LET OP:SOEP niet verdunnen) mengen met de iets opgeklopte creme fraiche en dit over de vis verdelen. Daar overheen geraspte kaas strooien. Dit ongeveer 15 a 20 minuten in de oven. Dit met rijst en sla of frites en een stokbroodje erbij Eet smakelijk

Materialen

Overschaal

Bronvermelding