'Mini bananenpannenkoekjes' Deze kleine pannenkoekjes met een vulling van banaan zijn niet te versmaden

Gebak, Hapje, 6 personen, Mediterraan.

Laatst aangepast: 28-08-2012 | 30 keer bewaard

Ingrediënten

  • zie onder

Bereiden

250 gram bloem; 1/2 zakje bakpoeder; 60 gram poedersuiker; een beetje kaneelpoeder; 2 eieren; 125 ml. volle melk; 125 ml. room; 2 rijpe bananen. Voorbereiding Vermeng de bloem met het bakpoeder, het poedersuiker en een snufje kaneelpoeder in een kom. Klop de eieren los in een kommetje en voeg toe aan het bloem/suikermengsel. Meng goed door elkaar en voeg er dan de lauwe melk, room en de geprakte bananen aan toe. Vermeng alles goed tot een egaal beslag. Bereidingswijze Vet een anti-aanbakkoekenpan licht in met wat boter en schep daarin kleine bergjes van het beslag. Bak de pannenkoekjes goudbruin en gaar; aan elke kant 1 à 2 minuten zachtjes bakken. Bestrooi de pannenkoekjes met wat poedersuiker.

Bronvermelding