Garnalentoast - Canapés aux crevettes

Anders, Hapje, 6 personen, Frans.

Laatst aangepast: 10-04-2012 | 1 keer bewaard

Ingrediënten

  • 6 sneden stokbrood of wit casinobrood, rond uitgestoken
  • 200 gr. roze garnalen
  • 2 tomaten
  • 50 gr. zachte roomboter
  • 2 eetlepels appelkappertjes (kappers met steel) of kappertjes
  • zout, peper

Bereiden

Toast de broodjes in een toaster of in een voorverwarmde oven van 200 graden C. Ontvel de tomaten door ze in kokend water te dompelen. Snijd ze in vieren, verwijder de zaadjes en snijd het vruchtvlees in kleine blokjes. Maal of snijd de helft van de garnalen fijn en meng ze met de tomatenblokjes door de boter. Besmeer de toast met een laagje garnalenboter en verdeel de rest van de garnalen en de kappertjes erover. Maal er grof zeezout en peper overheen. Serveer direct. WIJN: een elegante en frisse Chardonnay bijvoorbeeld een Mâcon

Bronvermelding