Menu
Garnalentoast - Canapés aux crevettes
Anders, Hapje, 6 personen, Frans.
Laatst aangepast: 10-04-2012 | 1 keer bewaard
Ingrediënten
- 6 sneden stokbrood of wit casinobrood, rond uitgestoken
- 200 gr. roze garnalen
- 2 tomaten
- 50 gr. zachte roomboter
- 2 eetlepels appelkappertjes (kappers met steel) of kappertjes
- zout, peper
Bereiden
Toast de broodjes in een toaster of in een voorverwarmde oven van 200 graden C. Ontvel de tomaten door ze in kokend water te dompelen. Snijd ze in vieren, verwijder de zaadjes en snijd het vruchtvlees in kleine blokjes. Maal of snijd de helft van de garnalen fijn en meng ze met de tomatenblokjes door de boter. Besmeer de toast met een laagje garnalenboter en verdeel de rest van de garnalen en de kappertjes erover. Maal er grof zeezout en peper overheen. Serveer direct.
WIJN: een elegante en frisse Chardonnay bijvoorbeeld een Mâcon
Bronvermelding
Andere bron