Dessert: Peche Melba Crumble

Anders, Nagerecht, 4 personen, Hollands.
Bereiding: 30 minuten,

Laatst aangepast: 19-10-2007 | 1 keer bewaard

Ingrediënten

  • 300 gram bloem
  • 150 gram boter of margarine
  • 150 gram suiker
  • 1 bak hertog peche melba
  • 125 ml slagroom
  • 1 schep suiker
  • poedersuiker
  • perzikken uit blik om te garneren

Bereiden

Verwarm de oven voor op 180C. Wrijf alle ingrediënten voor de kruimels met je handen door elkaar tot mooie kruimels. Verdeel de kruimels over een met bakpapier beklede bakplaat en bak ze in ca. 20 minuten goudbruin in de hete oven. Laat de kruimels afkoelen. Klop intussen de slagroom met de suiker.Stort het ijs op een serveerschaal en strijk de slagroom eromheen. Bedek de hele ijstaart met de kruimels. Bestrooi met poedersuiker en garneer de taart met perziken.

Bronvermelding