'Wraps met rosbief, taugé, sla, appel en curry' Voor kinderfeestjes maar ook voor een lekkere gezonde lunch met je kinderen

Anders, Lunch, 4 personen, Hollands.

Laatst aangepast: 29-11-2017 | 2 keer bewaard

Ingrediënten

  • rosbief, rwaps, tauge, appel

Bereiden

8 kleine wraps (tortilla`s) 100 gr taugé 100 ml mayonaise kerriepoeder 200 gr rosbief, gesneden 8 bladeren kropsla 1 Granny Smith, in kleine blokjes zout en peper Bereidingswijze 1. Bak de wrap`s even om en om in een koekenpan en laat ze afkoelen. 2. Hang de taugé 20 tellen in een vergiet in een pan met kokend water en spoel ze koud onder de kraan. Verwijder de groene vliesjes. 3. Meng de mayonaise met kerriepoeder naar smaak. 4. Beleg de wraps met rosbief, zout en peper naar smaak, taugé, slablaadjes, appel en kerriemayonaise, rol ze op en zet ze eventueel vast met een prikker. Tip: Gebruik in plaats van kant-en-klare wraps dunne zelfgebakken omeletten.

Bronvermelding