Spinaziebriestampot

Anders, Hoofdgerecht, 4 personen, Hollands.

Laatst aangepast: 07-01-2005 | 7 keer bewaard

Ingrediënten

  • 1,5 kilo aardappels
  • 750 gr panklare verse spinazie
  • 125 ml crème fraîche
  • 3 el grove mosterd
  • 4 teentjes knoflook
  • 1 bakje cherrytomaatjes
  • 250 gr brie
  • zout, peper
  • 4 el boter

Bereiden

· schil de aardappels, snij ze in stukken en kook ze met wat zout in ca.20 min. gaar. · Pers de knoflook · Was de cherrytomaatjes en snij de brie in stukken. · Verhit 2 eetl. boter en bak de knoflook ca. 1 minuut. · Voeg de spinazie toe en roerbak ca. 4 min. · Giet de aardappels af en stamp ze fijn met de rest van de boter en de crème fraîche. · Roer de spinazie met de tomaatjes, mosterd en brie door de aardappelpuree. Breng op smaak met zout en peper. Serveertip: lekker met geroosterde cashewnoten

Bronvermelding